EN-Haftungsausschluss

Reikwijdte van het aanbod
Het aanbod richt zich niet alleen aan gebruikers met de Duitse nationaliteit, staatsburgerschap of inwonerschap. Heldental doet geen zaken met derden en biedt geen financieel advies of financiële diensten, maar biedt training en trading-infrastructuur Het aanbod is exclusief gericht aan diegenen die zelf daytraders zijn of willen worden. 

Aansprakelijkheid voor links
Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden op wiens inhoud wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor deze externe inhoud. De inhoud van de gelinkte pagina’s is altijd de verantwoordelijkheid van de respectieve aanbieder of exploitant van de pagina’s. De gekoppelde pagina’s werden gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen op het moment van koppelen. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen. Een permanente inhoudscontrole van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een wetsovertreding. Na kennisgeving van schendingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright
De inhoud en werken op deze pagina’s gemaakt door de exploitanten van de site zijn onderworpen aan de Duitse auteursrechtwetgeving. Het dupliceren, verwerken, verspreiden en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud aan deze zijde niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in aanmerking genomen. In het bijzonder wordt inhoud van derden als zodanig geïdentificeerd. Als u nog steeds op de hoogte bent van een inbreuk op het auteursrecht, vragen we u ons dit te laten weten. Na kennisgeving van schendingen zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.